Posts

Showing posts from May, 2010

When the bad things overshadow the good ones

Okay, I have a story.
A pretty interesting one haha. Last night I went to a friend's house for bible study.
Yes you're right, a bible study.
To be honest semalem bukan kali pertama gw menghadiri acara2 keagamaan kayak gini selama gw disini.
Host family gw Jewish, so gw lumayan sering dateng ke Jewish temple setiap kali mereka ngadain service or worship or whatever they wanna call it.
Temen gw disini rata2 either christian or catholic so of course gw sekarang tau gimana rasanya jadi kaum minoritas bahahahahaha.

Inget banget deh dulu waktu pertama dateng suka lupa kalo gw belom sholat, abis ngga ada adzan dan ngga ada yang ngingetin. Jadi gw bener2 bergantung sama jadwal yang gw dapet online dari Islamic Finder. Kalo mau sahur juga rasanya aneh bgt soalnya makannya roti, pasta, salad, apa engga makanan2 bule lainnya.
Mhm pokoknya kalo gw udah pulang gw mau makan opor sepuas2nya!

Anyway, balik ke cerita awal, okay mungkin agak janggal yah kalo misalnya denger cerita gw yang suka …

It used to suck

Hello :)
Seneng deh rasanya denger cerita dari temen2 di rumah soal serunya wisuda.
Setelah berbulan2 rempong sama urusan UAN, akhirnya bisa santai2 lagi setelah dinyatakan lulus.
Oh well, ngga nyantai2 juga sih, kan masih sibuk nyari kampus hehe.

Anwway, kadang sedih juga sih kalo dipikir2.
So this is how it works :
Taun lalu saat saya seharusnya naik kelas 3, saya berangkat ke Amerika ( hehehe )
Setiap sekolah di Amrik sini punya sistem yang beda sih, sebagian dari mereka ngijinin exchange students buat transfer kredit mereka dari negara asal ke sekolah yang di Amrik. Jadi kalo emang kreditnya cukup buat lulus ya mereka bisa dapet diploma disini.
But not all schools roll like that. Salah satunya, sekolah gw disini.

Man, waktu pertama dikasih tau gw ngga bakal lulus disini, gw to be honest agak kecewa.
I felt like I was going to waste my time; considering that I had to be a junior again.
And next year when I would go home, I'd have to be a senior while all friends have graduated…

some weird excitement

Haloooooooooo...
So yeah I guess it's been awhile since the last post.
I'm doing good, it's almost my 9th month anniversary and i feel fabulous :)

It's been so hectic this time of year.
Spring is here ( well in Ohio, not sure about Alaska lol ), and i've been trying to get everything done before my time is up. A lot of things to do, a lot of places go, a lot of faces to see, even a lot more memories are waiting to be made.

Frankly it's getting kinda sad :/
I've never in my my life before felt this kind of weird excitement.
Thousands ( hehe ) people ask me :
So are you excited to go home?
And i'm like : Yeaaaahhhh i guess.

Okay, it's not like i dont wanna go home or anything.
to be honest ive been thinking about home a lot lately.
it's just a little sad thinking that i might not be able to come back here, for who knows how long.
Yet im really hoping that i'd get the chance to come back though.

Well, this is what life is all about i suppose.
T…